top of page

Vår tjänst

 

 SportAll är en tjänst som erbjuder andrahandsförsäljning av

 föreningskläder. Det är lika enkelt som det låter. Du som har 

föreningskläder hemma som inte längre kommer till användning 

kan lämna in dessa i någon av våra insamlinglådor. Dessa 

föreningskläder kan sedan, med bara några få knapptryck,

få nytt liv hos en annan som längtar efter att få vara en del

av något stort.

Lämna in

Är du intresserad av att lämna in föreningskläder till oss så kan du enkelt leta upp vart din närmaste insamlingslåda finns. Detta genom kartan som finns länkad nedan. Är du en del av någon av våra samarbetsföreningar så kommer 5% av försäljningen från dina inlämnade kläder att gå tillbaka till din idrottsförening!

 

 

 

Prissättning


Hitta din förening här på hemsidan och ta del av vårt utbud av föreningskläder från just din idrottsförening. Då hållbarhet är viktigt för oss, är även kvalitén på kläderna det. Alla kläder som vi säljer är i ett bra skick för att plaggets nästa ägare ska kunna använda det tills det inte längre passar. Till er säljer vi därför föreningskläderna utifrån tre olika skick; utmärkt skick, mycket bra skick och bra skick. Varje skick motsvarar en viss procentandel av det som plagget kostade från början. “Utmärkt skick” motsvarar 50% av nypriset, “mycket bra skick” motsvarar 40% och “bra skick” motsvarar endast 20% av originalpriset.

Bli en av våra samarbetsföreningar

Vi letar alltid efter nya idrottsföreningar som tillsammans med oss vill göra föreningsidrotten till en plats för alla! Tveka inte att höra av er, kontakta oss här. Ett samarbete med oss innebär att vi placerar våra insamlingslådor på föreningens anläggning så att de är lättillgängliga för alla medlemmar. För varje inlämnat plagg som säljs från en utav våra samarbetsföreningar kommer 5% av intäkten att gå tillbaka till föreningens ungdomsverksamhet. Ett samarbete med oss skulle leda till att föreningen aktivt bidrar till hållbarhet och en bättre miljö, utan att behöva utföra något arbete. Föreningen skulle framför allt skapa möjligheten för ännu fler unga att ta del av deras verksamhet!

Sportalluf
bottom of page